Hem » Elstängsel & Galvat Nätstängsel » Elstängselnät » Fårelnät / Vargnät 108 cm Dubbelspets Plus/Minus Nät 50 Meter

Fårelnät / Vargnät 108 cm Dubbelspets Plus/Minus Nät 50 Meter

Artnr: 20-462
Lagerstatus: Endast 25 st kvar i lager
Artikelnamn: Fårelnät / Vargnät 108 cm Dubbelspets Plus/Minus Nät 50 Meter
1 556,25 SEK

Elnät Får / Vargnät 108 cm Dubbelspets är ett Plus/Minus-nät som är 50 meter långt. Den speciella +/- principen gör vårt WolfNet Vario till vårt mest mångsidiga nät. +/- nätet ger maximal säkerhet genom mer intensiva pulser då man kopplar vissa av trådarna till aggregatets jordning och de andra trådarna till aggregatets stängselutgång som vanligt.

När djuren stöter emot både den strömförande tråden och den jordade tråden känns en rejäl stöt då de får en direktkontakt mellan strömförande tråd och jordning. Detta elnät är perfekt att använda på väldigt torr, sandig eller snötäckt mark. Detta för att torr och snötäckt mark är dåliga ledare och därmed känner djuren stötarna från stängslet väldigt dåligt i normala fall.

Flexinät som ska anslutas till ett elstängselaggregat. Fårelnätet har 14 stolpar med dubbelspets och har 8 horisontella trådar. Var 30:e cm sitter det vertikala plaststöd som hjälper till att staga upp nätet. Knutarna i varje maska är ingjutna i plast, de glider inte. Lätt att koppla ihop flera nät.

Enkelfot eller dubbelfot?

Ett elnät med dubbelfot är lättare att trampa ner i marken då dubbelfoten blir som en fot-tramp och nätet står stadigare i marken. Ett elnät med enkelfot trasslar sig inte så lätt vid uppsättning eller nerplockning som ett när med dubbelfot. Nätet med enkelfot blir billigare än ett nät med dubbelfot.

Teknisk data:

Längd

50 meter

Höjd   

108 cm

Antal stolpar

14 st.

Typ av stolp-fot

Dubbelspets

Antal Trådar

8 st.

Ledare / Tråd- Översta     

3 x 0,25 mm Tricond ledare

Ledare / Tråd- Mellan

3 x 0,25 mm Tricond ledare

Ledare / Tråd- Understa

5 x 0,20 mm Rostfri ledare
1 x 0,25 mm förtent koppar

Här kan du ladda ner en Manual 

#Elstängselnät

KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)