Köp Fårelnät / Vargnät Maxi 122 cm Dubbelspets Plus/Minus Nät 50 Meter här. - lgprodukter.se
Hem » Elstängsel & Galvat Nätstängsel » Elstängselnät » Fårelnät / Vargnät Maxi 122 cm Dubbelspets Plus/Minus Nät 50 Meter

Fårelnät / Vargnät Maxi 122 cm Dubbelspets Plus/Minus Nät 50 Meter

Artnr: 21-237
Lagerstatus: I Lager
Artikelnamn: Fårelnät / Vargnät Maxi 122 cm Dubbelspets Plus/Minus Nät 50 Meter
1 265,00 SEK

Moms tillkommer som standard på alla priser. Ändring av momsvisning kan göras i momsväljaren längs upp på sidan.

Fårelnät / Vargnät Maxi 122 cm Dubbelspets Plus/Minus Nät 50 Meter.
Den speciella +/- principen gör vårt WolfNet Maxi till vårt mest mångsidiga elfårnät. +/- nätet ger maximal säkerhet genom mer intensiva pulser då man kan koppla vissa av trådarna till aggregatets jordning och de andra trådarna till aggregatets stängselutgång som vanligt.

När djuren stöter emot både den strömförande tråden och den jordade tråden känns en rejäl stöt då de får en direktkontakt mellan strömförande tråd och jordning. Detta elnät är perfekt att använda på väldigt torr, sandig eller snötäckt mark. Detta för att torr och snötäckt mark är dåliga ledare och därmed känner djuren stötarna från stängslet väldigt dåligt i normala fall.

Flexinät som ska anslutas till ett elstängselaggregat. Fårelnätet har 14 stolpar med dubbelspets och har 9 horisontella trådar. Alla trådarna har 3 st 0,3 mm TriCOND ledare för maximal ledningsförmåga. Nedersta tråden har kan anslutas till aggregatets jordning för jordning längs nätets hela längd under svåra markförhållanden (t.ex. mycket sandiga eller torra jordar).

Knutarna i varje maska är ingjutna i plast så de glider inte.

Enkelfot eller dubbelfot?

Ett elnät med dubbelfot är lättare att trampa ner i marken då dubbelfoten blir som en fot-tramp och nätet står stadigare i marken. Ett elnät med enkelfot trasslar sig inte så lätt vid uppsättning eller nerplockning som ett när med dubbelfot. Nätet med enkelfot blir billigare än ett nät med dubbelfot.

Teknisk data:

Längd

50 meter

Höjd   

122 cm

Antal stolpar

14 st.

Typ av stolp-fot

Dubbelspets

Antal Trådar

9 st.

Ledare / Tråd- Översta     

3 x 0,3 mm Tricond ledare

Ledare / Tråd- Mellan

3 x 0,3 mm Tricond ledare

Ledare / Tråd- Understa

3 x 0,3 mm Tricond ledare

Här kan du ladda ner en Manual

 

#Elstängselnät