Hörselskydd Peltor Optime I

Artnr: 82-003
Lagerstatus: Lev.tid ca 3-5 arb.dagar
Artikelnamn: Hörselskydd Peltor Optime I
215,00 SEK

Moms tillkommer som standard på alla priser. Ändring av momsvisning kan göras i momsväljaren längs upp på sidan.

Dokument (0)

3M™ Peltor™ Optime™ Hörselkåpor H510A är slimmade hörselkåpor med mjuka och breda tätningsringar för effektivt skydd och ökad komfort. Hörselkåporna och hjässbygeln har en design med låg profil och är kompatibla med övrig personlig skyddsutrustning. Bullernivåer på 87–98 dB sänks med upp till 27 dB, och det stora utrymmet inuti hörselkåporna minskar uppbyggnaden av fukt och värme.

3M™ PELTOR™ Optime™ Hörselkåpor ger mångsidigt skydd vid både korta och längre arbetsuppgifter. De passar perfekt för att skydda mot buller inom en mängd olika användningsområden på jobbet eller på fritiden. Våra hörselkåpor sitter bekvämt med skonsamt tryck och har en lättviktig design. De är utformade för att skydda mot bullernivåer på 87–98 dB och sänker bullernivån med upp till 27 dB. Komforten höjs av de mjuka och breda tätningsringarna, som är enkla att byta ut med en ny hygiensats. Det stora utrymmet inuti kåporna minskar uppbyggnaden av värme och fukt. Den unika hjässbygeln med låg profil och den slimmade dubbelgjutna designen gör hörselkåporna mer kompatibla med övrig personlig skyddsutrustning, såsom skyddsglasögon och andningsskydd från 3M, vilket uppmuntrar till användning och efterlevnad av föreskrifter.

Bekvämt och effektivt hörselskydd.
Mjuka och breda tätningsringar hjälper till att minska på trycket runt öronen, vilket gör skyddet bekvämare.
Kåporna och hjässbygeln har en design med låg profil.
Lätta och har en bekväm passform med skonsamt tryck.
Tätningsringar och inlägg kan lätt bytas ut, så att de hålls rena och hygieniska.
Återanvändbara.
Sänker bullernivån med upp till 27 dB.
Skyddsnivå: sänker bullerexponeringsnivån med upp till 27 dB och kan användas i miljöer med en bullernivå på 87–98 dB inom en mängd användningsområden.
Förpackningen innehåller: 1 par hörselkåpor.
Användaren måste ha läst igenom samtliga användarinstruktioner före användning. Felaktig användning kan orsaka skador och/eller permanent hörselnedsättning.
Kompatibla med skyddsglasögon och andningsskydd från 3M.
Föreslagna användningsområden
Elverktyg såsom slipmaskiner, borrar, cirkelsågar, sågar och motorsågar.
Vid gräsklippning och användning av trädgårdsredskap.