Köp Pallvåg med U balk Ek Industriprodukter 3000 kg * här. - lgprodukter.se
Hem » Diverse » Pallvåg med U balk Ek Industriprodukter 3000 kg *

Pallvåg med U balk Ek Industriprodukter 3000 kg *

Artnr: 98-263
Lagerstatus: Lev.tid ca 3-5 arb.dagar
Artikelnamn: Pallvåg med U balk Ek Industriprodukter 3000 kg *
8 140,00 SEK

Moms tillkommer som standard på alla priser. Ändring av momsvisning kan göras i momsväljaren längs upp på sidan.

Pallvåg med U balk Ek Industriprodukter 3000 kg. Pallvågen är en modern och helt komplett pallvåg som använder sig utav den allra senaste tekniken. Pallvågen är mycket lätt att hantera. Vågen levereras med ett helt rostfritt instrument och en mycket stabil U-Balk. Vågen drivs med nät (220 volt) eller med batteri. Batteriet är monterat i instrumentet. Ett fulladdat batteri klarar minst 100 timmars drift. Vågen är kalibrerad och klar att användas vid leverans.

Pallvågen är framtagen för att kunna användas i alla möjliga miljöer. Allt från vanlig lager hantering inom industrin till tuff lantbruksmiljö.

Pallvågen har en kapacitet på 3000kg och 1 kg noggrannhet. Vågen har ett överbelastningsskydd på 200%. Pallvågen är alltid i On läge vilket betyder att man inte behöver vänta på att starta vågen mellan vägningar.

U-BALK TILL PALLVÅG
U-Balken har följande mått 120 cm x 84 cm. Höjd 8 cm. U-Balken har 2 st inbyggda transport hjul i fronten samt ett sort bärhandtag på bakdelen. Detta gör det lätt att flytta på vågen. I varje hörn har U-balken en justerbar tass. Kabeln mellan u-Balken och instrumentet är 5 meter lång. Kabeln är fäst på baksidan utav instrumentet med en snabb kontakt.

VÅG INSTRUMENT
Instrumentet är byggt helt i rostfritt stål. Instrumentet levereras med ett rostfritt väggfäste. Siffrorna är stora och tydliga. Lätta att avläsa såväl inom hus som utom hus. På baksidan finns uttag för data eller extra stor display. Funktions knapparna är lätta att hantera. On/off, Nollställning, Tarrering. Instrumentet är IP68 certifierad vilket betyder att instrumentet är damm och vattensäker.

GARANTI PÅ PALLVÅG
Pallvågen är CE godkänd.
Vågen har 2 års garanti.