Hem » Elstängsel & Galvat Nätstängsel » Galvat Nätstängsel

Galvat Nätstängsel

Stängsling med galvaniserat nät lämpar sig till permanenta fårstängsel. Det finns många olika kvalitéer och typer av galvat fårnät. Välj ett nät som har hög kvalitet det lönar sig i längden.

Vridknut:
Används oftast på de billigare näten. De vertikala trådarna är avklippta och sedan lindade runt de horisontella trådarna, detta är en billigare metod men det gör att knuten kan glida i sidled vid belastning. De vertikala trådarna är också oftast tunnare än vid andra typer av nät och det minskar stabiliteten i nätet.

Torus:
Ger optimal styrka i de mest extrema miljöer tack vare sin Quad-Lock design. Torus-knuten ger en fyrvägs låsning av trådarna samtidigt som den är liten och diskret. Resultatet blir ett estetiskt stängsel med mycket lång livslängd och tack vare Torus-Knuten minskas risken för rivskador.

Titan / FixKnot:
De vertikala trådarna på ett Titan / FixKnot nät går från topp till botten utan avbrott och är sedan fastlåsta vid varje horisontell tråd med en knut som är lindad på ett speciellt sätt att den helt låser fast trådarna i varandra. Denna knut sitter väldigt bra och kan inte glida. I och med att de vertikala trådarna består av en hel tråd så ökas stabiliteten i nätet.

Val av stolpar - Information

Nätens beteckning (ex. 90/8/30) betyder: "Höjd / Antal horisontella trådar / Avstånd melland de vertikala trådarna" 

Läs mer
Filter Laddar...
Val av knut:  
Höjd: