Hem » Djurtillbehör » Får » Råmjölksersättning och Energitillskott för Tackor och Lamm

Råmjölksersättning och Energitillskott för Tackor och Lamm

Råmjölksersättning till Lamm - En livräddare för nyfödda lamm

Råmjölksersättning till lamm är en viktig del i lammproduktionen, då den ger nödvändig näring och skydd till nyfödda lamm när råmjölk från tackan inte är tillgänglig eller otillräcklig. Att ge lamm en högkvalitativ råmjölksersättning kan vara skillnaden mellan liv och död. LG Produkter AB erbjuder den perfekta lösningen för lammproducenter som vill ge sina lamm den bästa starten i livet.

Råmjölksersättning Lamm: Vad är det och varför är det viktigt?

Råmjölksersättning lamm är en speciellt framtagen produkt som innehåller alla nödvändiga näringsämnen och immunoglobuliner för att stödja en hälsosam tillväxt och utveckling hos lamm. Den är särskilt viktig när tackan inte kan producera tillräckligt med råmjölk eller när lamm inte får tillräckligt med råmjölk från sin mor.

Råmjölk Lamm: Den första och viktigaste måltiden

Råmjölk till lamm är den första och viktigaste måltiden som lamm får efter födseln. Den innehåller höga nivåer av antikroppar som skyddar lammet mot sjukdomar och infektioner under de första veckorna i livet. Dessutom är råmjölken en viktig källa till energi, proteiner och fett som behövs för att stödja en hälsosam tillväxt och utveckling hos lammet.

Köpa Råmjölksersättning till Lamm: Varför och var?

Att köpa råmjölksersättning till lamm är en investering i lammens hälsa och överlevnad. Det är viktigt att välja en högkvalitativ produkt som är rik på näringsämnen och immunoglobuliner för att säkerställa att lamm får det de behöver för en hälsosam tillväxt och utveckling. LG Produkter AB erbjuder en högkvalitativ råmjölksersättning för lamm.

Användning av Råmjölksersättning till Lamm

Råmjölksersättning kan ges till lamm direkt efter födseln, vanligtvis inom sex timmar, eller vid upprepad behandling tillsammans med råmjölk inom 12 timmar efter födseln. Det är viktigt att följa instruktionerna noggrant för att säkerställa att lamm får rätt antal doser och mängd. Råmjölksersättning kan ges till lamm med en flaska eller med en sond om lammet är för svagt för att dricka själv.

Att välja rätt Råmjölksersättning för Lamm

För att välja rätt råmjölksersättning för lamm, är det viktigt att använda en produkt som innehåller alla nödvändiga näringsämnen och immunoglobuliner för att stödja en hälsosam tillväxt och utveckling hos lamm. Råmjölksersättningen som säljs av LG Produkter AB, är en sådan högkvalitativ råmjölksersättning som är speciellt utformad för att ge lamm den näring de behöver när råmjölken inte är tillgänglig eller otillräcklig.

Blanda Råmjölksersättning

Råmjölksersättningen förbereds genom att blanda råmjölkspulver med vatten enligt tillverkarens instruktioner. Det är viktigt att blanda råmjölksersättningen enligt anvisningarna.

Ge ditt lamm den bästa starten med LG Produkter AB

LG Produkter AB erbjuder högkvalitativa produkter för att säkerställa att dina lamm får den bästa möjliga starten i livet. Som lammproducent kan du lita på att vi förstår dina behov och erbjuder de bästa produkterna för att ge dina lamm en hälsosam och stark start. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig att ge dina lamm den näring och omsorg de behöver.

Läs mer
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)