Hem » Elstängsel & Galvat Nätstängsel » Skarvningstillbehör » Skarvlås Gripple för Järntråd
Skarvlås Gripple för Järntråd

Skarvlås Gripple för Järntråd

Gripple Skarvlås för Järntråd: Den Ultimata Lösningen för Lantbrukare

För lantbrukare är det viktigt att ha robusta, effektiva och pålitliga verktyg och produkter som gör det enkelt att hantera järntråd och stängsel. Gripple Skarvlås för järntråd är en serie produkter som erbjuder säkra och användarvänliga lösningar för skarvning och spänning av trådar och fårnät. I denna artikel, presenterar vi Gripple Plus, Gripple Tång och tillbehör, och går igenom deras nyckelfunktioner och fördelar. Vi på LG Produkter AB är stolta över att erbjuda dessa produkter som en del av vårt sortiment.

Gripple Plus: Säkra och Självlåsande Skarvlås

Gripple Plus skarvlås är utformade för att skarva High Tensile tråd, rostfri tråd och järntråd, samt galvat fårnät. Den patenterade keramiska låsmekanismen ger överlägsen grepp och högre belastningsstyrka, och de keramiska rullarna är mycket starka och klarar även extremt hårda High Tensile trådar.

Gripple Plus finns i tre storlekar:

  • Gripple Small: 1,4 - 2,20 mm tråddiameter, Max belastning 300 kg.
  • Gripple Medium: 2,0 - 3,25 mm tråddiameter, Max belastning: 400 kg.
  • Gripple Large: 3,25 - 4,2 mm tråddiameter, Max belastning: 600 kg.

 

Gripple Tång: Spännverktyg för Skarvlås

För att spänna tråden vid Gripple skarvlåset behöver du använda en Gripple tång. Det finns två varianter av Gripple Tång:

Gripple Tång Standard

Den standard Gripple tången fungerar med alla Gripple skarvlås för upp till 6 mm tråd. Den har en inbyggd 6:1 utväxling i handtaget som gör det enkelt att spänna tråden upp till 400 kg med minimal ansträngning. Tången har också en inställbar vridmomentkontroll som kan ställas in mellan 100 kg och 300 kg för konsekvent trådspänning.

Gripple Tång Pro Contractor

Gripple Tång Pro Contractor är den professionella varianten, helt byggd i metall för överlägsen livslängd och 10:1 utväxling för enklare trådspänning. Quick release-funktionen gör positionering på tråden lättare. Tången passar alla Gripple skarvar från 1,5 mm till 6 mm tråddiameter.

Gripple Twister Ändhylsa: Skydda Människor och Djur från Trådändar

Gripple Twister är en plasthylsa som gör att trådänden inte skadar varken människor eller djur. Den är lätt att använda och möjliggör efterspänning av tråden vid behov. Gripple Twister ändhylsa passar 2,0 - 3,0 mm tråddiameter.

Gripple T-Clip: Perfekt för Fårnät och Hörnstolpar

Gripple T-Clip är en utmärkt lösning för att fästa fårnät vid hörnstolpar eller grindöppningar. Du fäster helt enkelt Gripple T-Clip i varje tråd, drar tråden runt stolpen och skjuter in trådänden i Gripplen. Klipp av överloppstråd och böj änden för att säkra fastsättningen. T-Clip är avsedd för tråd med en diameter på 1,8 mm - 3,25 mm.

Sammanfattning

Gripple Skarvlås för järntråd erbjuder lantbrukare en rad effektiva och pålitliga produkter för skarvning, spänning och säkring av tråd och fårnät. LG Produkter AB är stolta över att erbjuda dessa produkter, inklusive Gripple Plus, Gripple Tång Standard, Gripple Tång Pro Contractor, Gripple Twister och Gripple T-Clip. Investera i dessa högkvalitativa produkter och upplev fördelarna för ditt lantbruk idag.

Läs mer
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)