Hem » Traktorbelysning Tyri LED

Traktorbelysning Tyri LED

TYRI erbjuder marknadens kanske bredaste program av högeffektiva strålkastare till arbetsfordon.

Vi har lång erfarenhet av utveckling av strålkastare och vet att professionella användare enbart accepterar produkter som konstruerats för att klara vibrationer, skakningar, temperaturskillnader, damm och fukt. Funktioner som är inbyggda i alla TYRI produkter.

Bland våra kunder finns världens ledande tillverkare av maskiner för skogsbruk, entreprenad, materialhantering, lantbruk och gruvverksamhet.

Kreativ produktutveckling, eget ljuslaboratorium och egna testresurser för bland annat EMC, klimatpåverkan och vibrationer innebär produkter av genomgående hög kvalitet.

Sedan ett par år har LED tekniken varit så utvecklad att den på allvar blivit ett fullgott alternativ till både halogen och Xenon. Allteftersom tillverkningsvolymerna går upp och priserna ner blir de allt mer intressanta.
 
En LED har inga rörliga delar och håller, i rätt konstruktion, längre än maskinen den monteras på! Våra konstruktioner är normalt dimensionerade för 20 - 30,000 timmar.
 
TYRI LED lampor är mycket strömsnåla, fungerar normalt på 9-32V eller 9-60V systemspänning, tål skakningar och vibrationer och ger ett fantastiskt ljus.  Färgtemperaturen är ca 5500°K, vilket motsvarar dagsljus.

     

    

    Produkter
    12 36 72