Hem » Klipputrustning » Klippmaskin för Kor & Nötkreatur / Nötsax

Klippmaskin för Kor & Nötkreatur / Nötsax

Om du letar efter en pålitlig och effektiv klippmaskin för dina kor och nötkreatur, behöver du inte leta längre än hos LG Produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av klippmaskiner från några av de mest erkända varumärkena på marknaden, inklusive Heiniger, Aesculap och Farmclipper från Kerbl.

Våra klippmaskiner finns i både sladd- och batteridrivna modeller, vilket ger dig flexibilitet att välja den modell som passar dina djurs behov bäst. Så oavsett om du klipper en liten eller stor flock, kan du vara säker på att hitta rätt klippmaskin för dina behov.

Men vi erbjuder inte bara ett enkelt köp av klippmaskiner, utan också enastående kundservice. Vi är här för att hjälpa dig att hitta rätt klippmaskin och för att svara på alla dina frågor. Dessutom, med vårt sortiment av reservdelar kan du vara säker på att din klippmaskin kommer att hålla i många år framöver.

Vi förstår att inköp av en klippmaskin för kor och nötkreatur är en viktig investering för dig och din verksamhet. Därför erbjuder vi enkel och säker köpupplevelse, samt konkurrenskraftiga priser. Och med snabb leverans, kan du snart börja använda din nya klippmaskin för att hålla dina djur i utmärkt skick.

Så, om du söker efter den bästa klippmaskinen för nötkreatur och kor, sök inte längre än hos LG Produkter. Vi är din pålitliga leverantör av högkvalitativa klippmaskiner för djur. Beställ din klippmaskin från oss idag på www.lgprodukter.se och upplev skillnaden!

• LG Produkter erbjuder ett brett utbud av klippmaskiner för kor och nötkreatur från de mest erkända varumärkena på marknaden, inklusive Heiniger, Aesculap och Farmclipper från Kerbl.
• Klippmaskinerna finns i både sladd- och batteridrivna modeller för att passa dina djurs behov.
• LG Produkter erbjuder enastående kundservice och hjälper dig att hitta rätt klippmaskin för dina behov.
• Sortimentet av reservdelar gör att din klippmaskin håller i många år framöver.
• LG Produkter erbjuder enkel och säker köpupplevelse med konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.
• Att investera i en klippmaskin för kor och nötkreatur är viktigt och LG Produkter är din pålitliga leverantör av högkvalitativa klippmaskiner för djur.

Vi erbjuder bland annat följande klippmaskiner för klippning av kor och nötkreatur:
Klippmaskin Heiniger Xplorer Kreatursax - 1 batteri
Klippmaskin Heiniger Xplorer Kreatursax - 2 batterier
Klippmaskin Heiniger XplorerPRO 2-Speed - 1 batteri
Klippmaskin Heiniger XplorerPRO 2-Speed - 2 batterier
Klippmaskin Aesculap Bonum GT644 - 1 batteri
Klippmaskin Aesculap Bonum GT644 - 2 batterier
Klippmaskin Aesculap Econom CL GT804 - 1 batteri
Klippmaskin Aesculap Econom CL GT804 - 2 batterier
Klippmaskin Farmclipper Akku2 Nötsax - 2 Batterier
Klippmaskin Aesculap II GT474
Klippmaskin Heiniger Xperience 2-Speed
Klippmaskin FarmClipper4 Nötsax / Hästsax
Klippmaskin Farmclipper Akku 2 - 2 Batterier För smutsiga nötkreatur
Klippmaskin Aesculap Econom NOVA CL GT684 - 1 batteri - För smutsiga nötkreatur
Klippmaskin Aesculap Econom NOVA CL GT684 - 2 batterier - För smutsiga nötkreatur
Klippmaskin Aesculap Econom NOVA GT694 - För smutsiga nötkreatur
Klippmaskin Heiniger Xpert 2 hastigheter med Nötskär Cattle Comb
Klippmaskin Heiniger Xpert 2 hastigheter med Nötskär Shattle
Klippmaskin Heiniger Saphir Standard Trimmer inkl 2 batterier
Klippmaskin Heiniger Opal - Trimmer inkl 2 batterier
Klippmaskin Aesculap Durati GT 434 - 1 batteri
Klippmaskin Aesculap Durati GT 434 - 2 batterier

Att klippa kor och nötkreatur är en viktig del av deras vård och hälsa. Det är också en nödvändig process för många lantbrukare och djurägare eftersom det hjälper till att hålla djurens pälsar rena, friska och fria från skador. Det är därför viktigt att använda rätt klippmaskin och tekniker för att säkerställa att processen är så effektiv och säker som möjligt för både djuret och användaren.

En klippmaskin för kor och nötkreatur används vanligtvis för att klippa djurens päls. För att klippa en ko eller nötkreatur är det viktigt att ta hänsyn till djurets storlek och temperament. Det är också viktigt att ha rätt utrustning och teknik för att undvika att orsaka skador på djuret eller på sig själv.

Sladd- eller batteridrivna klippmaskiner kan användas för att klippa djurets päls. Beroende på djurets storlek och temperament, kan det vara nödvändigt att använda en starkare eller mer tystgående klippmaskin. Det är också viktigt att använda rätt skär för att undvika att orsaka skador på djurets hud.

Genom att använda rätt klippmaskin och teknik kan du säkerställa att processen är så effektiv och säker som möjligt för både djuret och användaren. Efter klippningen är det viktigt att rengöra klippmaskinen och byta ut eventuella slitna eller trasiga blad.

LG Produkter erbjuder högkvalitativa klippmaskiner från erkända varumärken för att hjälpa dig att klippa dina djur på ett säkert och effektivt sätt.

Läs mer
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)