Hem » Klipputrustning » Olja till Klippmaskiner och skär

Olja till Klippmaskiner och skär

Vi på LG Produkter vet hur viktigt det är att ha rätt utrustning för att klippa dina produktionsdjur på ett effektivt och säkert sätt. En av de viktigaste komponenterna i en klippmaskin är oljan som används för att smörja skären och hålla maskinen i toppskick.

Vi har ett brett utbud av oljor som är perfekta för smörjning av klippmaskiner. Vår lg-olja har hög fettlösande effekt och mycket goda smörjegenskaper, vilket gör den idealisk för att smörja skären på din klippmaskin. Den hjälper till att minska friktionen mellan skären, vilket ökar klippmaskinens livslängd och minskar risken för skador på både maskin och djur.

För att hålla dina klippblad i bästa möjliga skick rekommenderar vi också vår Saxspray / klippspray. Denna spray används som desinfektion, kylning, rengöring och smörjning av alla typer av klippblad. Den är lätt att använda och snabbtorkande, vilket gör den perfekt för en effektiv klippning.

Vi har också en olja som är speciellt utformad för att smörja klippmaskinens klipphuvud. Denna olja rekommenderas att droppa 1-2 droppar en gång var 15:e minut under klippning. Hur många av ställena som skall smörjas varierar lite beroende på modell av maskin. Detta är ett perfekt sätt att hålla din klippmaskin kontinuerligt smord, vilket hjälper till att öka dess livslängd och effektivitet.

Vi på LG Produkter är här för att hjälpa dig att hitta den bästa oljan för din klippmaskin. Vi har ett kundtjänstteam som är redo att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta den olja som passar dina behov och din budget. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser, så du kan vara säker på att du får högkvalitativa produkter till ett rimligt pris.

Besök vår hemsida, https://www.lgprodukter.se, för att se vårt fullständiga utbud av oljor och andra produkter för lantbrukare. Vi är här för att hjälpa dig att göra din klippning enklare och mer effektiv. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja rätt olja för din klippmaskin.

Tack för att du väljer LG Produkter för dina lantbruksbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det mesta av din klippmaskin!

Läs mer