Hem » Elstängsel & Galvat Nätstängsel » Varningsskyltar & Blinklampa

Varningsskyltar & Blinklampa

Varningsskylt Elstängsel: Synlig markering för ditt elstängsel

LG Produkters e-handelswebbplats riktar sig till lantbrukare och fokuserar på att erbjuda kvalitetsprodukter från varumärken inom lantbrukssektorn. En av de kategorierna vi har är Varningsskylt Elstängsel. Dessa skyltar fungerar som en effektiv varning för att skydda allmänheten från att komma i kontakt med stängslet.

Säkerhet först med elstängsel varningsskylt

För att säkerställa säkerheten för dina djur, din egendom och allmänheten är det viktigt att markera ditt elstängsel tydligt. Våra skyltar för elstängsel är tillverkade av kraftig gul plast med svart text, vilket ger en synlig och varning för att undvika oönskad kontakt med stängslet. Varningsskyltarna bör monteras med siktavstånd mellan skyltarna när stängslet löper utmed en allmän väg, gångväg eller stig. De ska sitta på jämnt avstånd från varandra och säkert fastsatta på stängselstolpar eller stängseltrådar.

Blinklampa och Kontrollampa för enkel övervakning

För att ytterligare förbättra säkerheten erbjuder vi också blinklampor och kontrollampor för elstängsel. Dessa praktiska lampor är enkla att montera direkt på stängseltråden med en kabel till jordstickan. De blinkar vid varje impuls från aggregatet med sina tydliga LED-lampor. Placera varningslampor för elstängsel utspritt längs stängslet för enkel visuell kontroll att stängslet fungerar. Du kan enkelt se om stängslet fungerar som det ska utan att behöva använda något batteri, eftersom lamporna drivs av elstängslet.

Köp Varningsskylt Elstängsel och blinklampa elstängsel online

Vi har ett brett utbud av varningsskyltar och blinklampor för elstängsel från olika varumärken. Handla säkert och enkelt på vår webbplats för att hitta den perfekta produkten för ditt lantbruk. Köp dina varningsskyltar och blinklampor för elstängsel online på https://www.lgprodukter.se.

Ytterligare information om Varningsskylt Elstängsel och blinklampor

1. Lagkrav på varningsskyltar för elstängsel

Det finns lagkrav på att varningsskyltar för elstängsel ska användas när stängslet är beläget vid allmänna vägar, gångvägar eller stigar. Dessa krav är avsedda att säkerställa att allmänheten är medveten om elstängslets närvaro och därmed undviker oavsiktlig kontakt med stängslet.

2. Material och storlek på varningsskyltar för elstängsel

Varningsskyltarna är ofta tillverkade av slitstarka material som plast eller metall för att motstå väderförhållanden och långvarig utomhusanvändning. Storleken på skyltarna kan variera beroende på tillverkaren, men de är oftast tillräckligt stora för att vara synliga på avstånd.

3. Underhåll av blinklampor och kontrollampor för elstängsel

Blinklampor och kontrollampor för elstängsel kräver minimalt underhåll. Eftersom de drivs av elstängslet behöver du inte oroa dig för att byta batterier. Det kan dock vara en bra idé att rengöra lamporna regelbundet för att säkerställa att de förblir synliga och fungerar korrekt.

Vanliga frågor om Varningsskylt Elstängsel och blinklampor

1. Varför är varningsskyltar för elstängsel viktiga?

Varningsskyltar för elstängsel är viktiga eftersom de ger en tydlig indikation på närvaron av ett elektriskt stängsel och hjälper till att förhindra oavsiktlig kontakt med stängslet, vilket skyddar både människor och djur.

2. Hur ska jag placera varningsskyltarna för elstängsel?

Varningsskyltarna bör placeras på jämnt avstånd längs de delar av stängslet som är nära allmänna vägar, gångvägar eller stigar. De ska vara säkert fästa vid stängselstolparna eller stängseltrådarna och vara synliga på avstånd.

3. Vad är syftet med blinklampor och kontrollampor för elstängsel?

Blinklampor och kontrollampor för elstängsel ger en visuell indikation på att stängslet fungerar korrekt. De blinkar vid varje impuls från aggregatet och hjälper dig att enkelt se om stängslet är aktivt och fungerar som det ska.

4. Behöver jag ett batteri för att använda blinklampor och kontrollampor på mitt elstängsel?

Nej, blinklampor och kontrollampor drivs av elstängslet självt och kräver inget separat batteri.

5. Är det svårt att montera blinklampor och kontrollampor på mitt elstängsel?

Monteringen av blinklampor och kontrollampor är enkel och kräver ingen särskild expertis. De fästs direkt på stängseltråden med en kabel som ansluts till jordstickan.

6. Var kan jag köpa varningsskyltar och blinklampor för elstängsel online?

Du kan köpa varningsskyltar och blinklampor för elstängsel från  oss, LG Produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter från olika varumärken inom lantbrukssektorn.

 

Läs mer
Filter Laddar...
Lagerstatus:  
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)