Hem » Elstängsel & Galvat Nätstängsel » Grindhandtag för elstängsel

Grindhandtag för elstängsel

När det kommer till att välja rätt grindhandtag för ditt elstängsel kan det vara mycket att tänka på. LG Produkter AB erbjuder ett brett utbud av grindhandtag och tillbehör som passar alla typer av elstängsel och behov. I denna guide går vi igenom olika typer av grindhandtag, fjädergrindar och grindisolatorer samt hur elrepsgrind elastisk kan vara en innovativ lösning för ditt stängsel.

Olika typer av grindhandtag för elstängsel

Grindhandtag är en viktig del av ditt elstängsel, och det finns flera typer att välja mellan. Generellt sett finns det tre huvudtyper av grindhandtag, med några undantag:

  1. Grindhandtag med dragfjäder utan gavlar/utdragningsstopp: Detta är den klassiska enkla typen av grindhandtag som är enkelt att översträcka och tänja ut fjädern permanent. Om du letar efter ett grundläggande och prisvärt alternativ kan detta vara rätt val för dig.
  2. Grindhandtag med dragfjäder med gavlar/utdragningsstopp: Detta grindhandtag har ett stopp, oftast i plast, som ger ett grundläggande skydd mot översträckning. Detta är ett populärt val för de som vill ha lite mer säkerhet och hållbarhet i sitt grindhandtag.
  3. Grindhandtag med tryckfjäder (kompressionsfjäder): Detta grindhandtag trycks ihop istället för att dras ut, och med sina metallgavlar förhindras översträckning av fjädern. Om du letar efter en mer robust och pålitlig lösning är detta alternativet för dig.

Grindhandtag finns med både elförzinkade och rostfria metalldelar, så att du kan välja det material som bäst passar dina behov och förhållanden.

Fjädergrindar och grindisolatorer

Fjädergrindar består av ett grindhandtag med en lång fjäder som passar för grindöppningar upp till 5 meter. De säljs i kompletta set med grindisolatorer, vilket gör det enkelt att installera och använda dem i ditt elstängsel.

Elrepsgrind Elastisk: En innovativ lösning

Elrepsgrind Elastisk är ett grindhandtag med ett elastiskt elrep som kan töjas ut till nästan dubbla längden. Detta gör det enkelt att öppna och stänga grinden och ger samtidigt en effektiv barriär för djur. Elrepsgrind Elastisk är ett utmärkt val för hästhagar. 

Sammanfattning och rekommendationer

När du väljer rätt grindhandtag för ditt elstängsel är det viktigt att ta hänsyn till dina specifika behov och förhållanden. LG Produkter AB erbjuder ett brett utbud av grindhandtag, fjädergrindar och grindisolatorer för att säkerställa att du hittar den bästa lösningen för ditt elstängsel. Här är några rekommendationer baserat på de olika typerna av grindhandtag och tillbehör:

  1. Om du letar efter en grundläggande och prisvärd lösning, överväg ett grindhandtag med dragfjäder utan gavlar/utdragningsstopp.
  2. För extra säkerhet och hållbarhet kan du välja ett grindhandtag med dragfjäder med gavlar/utdragningsstopp.
  3. Om du vill ha en mer robust och pålitlig lösning, överväg ett grindhandtag med tryckfjäder (kompressionsfjäder).
  4. För större grindöppningar, överväg att använda en fjädergrind komplett med grindisolatorer.
  5. Om du söker en innovativ och praktisk lösning, kan Elrepsgrind Elastisk vara rätt val för dig.

LG Produkter AB är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig att välja rätt grindhandtag och tillbehör för ditt elstängsel.

Läs mer
Undervarugrupper
Totalt 57 poster
Sida 1 av 2
1 2
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)