Elstängselnät

Elstängselnät eller som det ibland kallas Flexinät som ska anslutas till ett elstängselaggregat. Knutarna i varje maska på elfårnätet är ingjutna i plast så de glider inte. Den nedersta tråden på varje fårelnät är inte ledande. Tänk på att om man använder elstängselnät så måste de vara väl spända annars är det lätt att djuren kan trassla in sig i näten.

Mjuk eller Hård vertikal tråd?
På elnäten med mjuk vertikal tråd är det samma typ av tråd som sitter som horisontella trådar fast utan elektriska ledare medans på näten med hård vertikal tråd sitter det vertikala hårdplasttrådar som hjälper till att staga upp nätet. Näten med hård vertikal tråd står bättre, speciellt i kuperad terräng.

Enkelspets eller dubbelspets?
Ett elnät med dubbelspets är lättare att trampa ner i marken då dubbelspetsen blir som en fot-tramp och nätet står stadigare i marken. Nätet med enkelspets blir billigare än ett nät med dubbelfot.

Standardstolpe eller Premiumstolpe?
Om man jämför den nya Premiumstolpen med standardstolpen så är Premiumstolpen betydligt styvare och mindre benägen att böja sig. Premiumstolpen är gjord av glasfiberarmerad thermoplast med långa glasfibrer som gör stolpen mycket styvare och mer hållbar. Det glasfiberförstärkta materialet ger maximal UV-resistans och livslängd.

Produkter Laddar...
Höjd:  
Typ av stolpe:  
Typ av vertikal tråd:  
Typ av spets:  
Lagerstatus:  
12 36 72
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)