Hem » Elstängsel & Galvat Nätstängsel » Elstängselaggregat

Elstängselaggregat

När du har bestämt dig för att använda elstängsel så behöver du ett stängselaggregat som klarar av att hantera ditt tänkta stängsel.
Hur stort aggregat du behöver beror på många olika faktorer som till exempel djurslag och hur stort område som ska stängslas in. Det som även spelar roll är vilken tråd som man väljer och hur mycket vegetation som kan tänkas ligga mot stängslet.

Välj gärna ett lite större aggregat än vad du behöver. Ju större aggregat man har ju bättre klarar de av att hantera tex gräs som ligger emot trådarna och tar energi från stängslet.
Om det finns möjlighet att använda ett nätanslutet 230 Volt aggregat så bör man välja det då man har mindre underhåll med ett sådant aggregat. Idag finns det även ett flertal kombiaggregat som kan användas med 230 Volt och 12 Volt.

Batteridrivna elstängselaggregat har en fördel att de är mobila. För att minska underhållet på ett 12 volts batteriaggregat så kan man använda en solcellspanel för att ladda batterierna med. Detta alternativ är bra för den som har stora betesmarker långt borta från hus och gårdar.

Aggregatväljare
Vi har utvecklat en Aggregatväljare som kan hjälpa dig med att räkna ut hur stort stängselaggregat du behöver till ditt stängsel. Fyll i formuläret i aggregatväljaren så vi återkommer med ett svar till din e-post inom några minuter.

Du kommer att få ett svar med en beräkning på hur stort aggregat som kan behövas till ditt stängsel baserat på de uppgifter som du skickar in till oss samt förslag på några lämpliga aggregat. OBS! Tänk på att detta är bara en rekommendation av oss. Det finns många faktorer som spelar in på hur ett aggregat presterar på ett verkligt stängsel.

Behöver du hjälp att välja elstängselaggregat eller andra produkter?
Kontakta gärna oss på LG Produkter AB om du känner att du är osäker på vad du behöver eller om du bara vill fråga något angående stängselprodukter. Du hittar all kontaktinformation till oss här - Kontakta Oss.

Undervarugrupper
Produkter Laddar...
Fabrikat:  
Lagrade Joule:  
Lagerstatus:  
12 36 72
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)