Eltråd 2 - 3 mm

En effektiv lösning för tillfälliga och flyttbara stängsel

Eltråd för stängsel är ett populärt val bland lantbrukare som söker en praktisk och effektiv lösning för att skydda sina marker och djur. Hos LG Produkter AB erbjuder vi ett brett utbud av eltrådar och stängseltrådar som passar alla typer av tillfälliga och flyttbara stängsel.

Eltråds material och konstruktion

Eltråd är vanligtvis tillverkad av en blandning av plast och metalltrådar, vilket skapar en tråd som är både stark och lätt att hantera. Metalltrådarna fungerar som elektriska ledare och överför elektrisk ström längs stängslet, medan plastmaterialet ger flexibilitet och hållbarhet. Kvaliteten på både metall- och plastkomponenterna kan variera mellan olika eltrådsprodukter, vilket påverkar deras prestanda och livslängd.

Faktorer att tänka på när du köper eltråd online

När du köper eltråd eller stängseltråd online är det viktigt att vara uppmärksam på trådens kvalitet och resistans. Ju lägre resistans tråden har, desto bättre ledningsegenskaper erbjuder den. Vi rekommenderar att du väljer en tråd med en resistans på under 4Ω/m för att undvika stora spänningsfall och säkerställa att ditt stängsel fungerar effektivt.

Fördelar med att köpa eltråd för stängsel

Eltrådar är lätta att arbeta med och har utmärkta avskräckande egenskaper. Dessutom är de smidiga och enkla att installera, vilket gör dem till ett praktiskt val för tillfälliga och flyttbara stängsel. Om du köper eltråd online från LG Produkter AB kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet som kommer att ge dig den effektivitet och prestanda du förväntar dig.

Nackdelar med eltråd för stängsel

En nackdel med eltråd är dess begränsade livslängd jämfört med andra trådtyper. Eftersom eltrådarna är tunna kan de brista eller skadas relativt lätt, vilket kan kräva reparationer eller utbyte. Därför är eltråd bäst lämpad för tillfälliga eller flyttbara stängsel, där den kan underhållas enklare.

Blå eltråd: En specialutvecklad lösning för att avskräcka vildsvin och vilda djur

Förutom de traditionella eltrådarna finns det även blå eltråd, som är en specialutvecklad produkt för att effektivt avskräcka vildsvin och andra vilda djur från att närma sig ditt område. Den blå färgen på tråden har visat sig vara särskilt synlig för vilda djur, vilket hjälper till att förbättra stängslets avskräckande effekt.

Fördelar med blå eltråd

Blå eltråd erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella eltrådar: Synlighet: Den blå färgen är lättare för vilda djur att upptäcka, vilket gör att de undviker att närma sig stängslet. Avskräckande effekt: Eftersom vilda djur kan se den blå eltråden tydligare, ökar det deras rädsla för att röra vid stängslet och de håller sig på avstånd. Flexibilitet: Precis som andra eltrådar är blå eltråd lätt att arbeta med och enkel att installera, vilket gör den till en praktisk lösning för tillfälliga och flyttbara stängsel.

Användningsområden för blå eltråd

Blå eltråd är särskilt användbar i områden där vildsvin och andra vilda djur utgör ett problem för lantbrukare och markägare. Genom att installera blå eltråd runt ditt område kan du skydda dina grödor, boskap och egendom från skador orsakade av vilda djur.

Köp blå eltråd online hos LG Produkter AB

Om du letar efter en effektiv lösning för att avskräcka vildsvin och vilda djur från att närma sig din egendom, är blå eltråd ett utmärkt val. Hos LG Produkter AB erbjuder vi högkvalitativa blå eltrådar som ger dig den skyddsnivå och prestanda du behöver. Besök vår webbplats för att utforska vårt sortiment av blå eltrådar och köp den online idag. 

Köp stängseltråd och eltråd online från LG Produkter AB

LG Produkter AB är din pålitliga partner när det gäller att köpa eltråd och stängseltråd online. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för att säkerställa att du hittar den perfekta lösningen för dina behov. Våra experter står redo att hjälpa dig att välja den bästa eltråden för ditt projekt, så tveka inte att kontakta oss för råd och rekommendationer. Köp dina eltrådar och stängseltrådar hos oss på LG Produkter AB och garantera dina djurs säkerhet med en effektiv och hållbar lösning.

Läs mer
Filter Laddar...
Diameter:  
Lagerstatus:  
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)