Elband 10 - 40 mm

Elband för elstängsel används i både permanenta och tillfälliga stängsel inom lantbruket. Dessa elband är designade för att vara synliga och effektiva, och används ofta som övertråd längs skogsområden för att skydda älgar och rådjur. Med en mängd olika kvaliteter och storlekar tillgängliga, finns det en lösning för varje behov. Hos LG Produkter erbjuder vi ett brett sortiment av elband från kända varumärken, för att säkerställa att du får den bästa produkten för dina behov.

Köp Elband 10-13 mm online för optimal säkerhet

Elband 10-13 mm är en populär storlek för elstängselband och passar utmärkt för både små och större inhägnader. Den mindre bredden gör att det är lättare att installera och är mindre vindkänslig än de bredare elbanden. Köp Elband 10-13 mm online hos LG Produkter för att hitta den perfekta lösningen för ditt lantbruk.

Elband 20 mm och Elband 40 mm: Större bredd för bättre synlighet

För de som söker högre synlighet och större säkerhet, är Elband 20 mm och Elband 40 mm de bästa alternativen. Dessa bredare elstängselband ger en mer framträdande synlighet och är perfekta för användning i områden där det är extra viktigt att djuren ser stängslet. Handla Elband 20 mm och Elband 40 mm hos LG Produkter för att säkerställa en säker och synlig lösning.

Elband häst: Skräddarsydda för säker hästhållning

Elband häst är särskilt utformade för att skydda och säkra hästar, med en optimal kombination av synlighet och styrka. Dessa elstängselband är perfekta för användning på hästgårdar och i andra områden där hästar finns. Köp Elband häst online hos LG Produkter för att ge dina hästar det skydd de behöver.

Välj rätt Elstängselband för din situation

När du väljer elband för ditt elstängsel är det viktigt att titta på trådens resistans (ledningsförmåga). Ju lägre resistans tråden har, desto bättre ledningsegenskaper har den. Om tråden har en resistans på över 4Ω/m rekommenderar vi inte den, eftersom den kan ge stort spänningsfall i tråden. Elbandens nackdel är att de tunna eltrådarna kan brista lätt. Därför är det viktigt att noggrant överväga vilken typ av elband som passar bäst för dina behov och krav. Hos LG Produkter hjälper vi dig gärna att hitta rätt elband för din situation.

Varför välja LG Produkter för dina Elband och Elstängselband

LG Produkter är din pålitliga partner när det gäller att köpa elband och elstängselband för ditt lantbruk. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från välkända varumärken och fokuserar på att leverera hög kvalitet och bra priser. När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får en produkt som uppfyller dina förväntningar och krav.

FAQ

Vad är elband för elstängsel?

Elband för elstängsel är en typ av elektriskt stängsel som används för att säkra och skydda områden inom lantbruket. Elbanden är designade för att vara synliga och effektiva, och finns i olika bredder och kvaliteter.

Vad är skillnaden mellan Elband 10-13 mm, Elband 20 mm och Elband 40 mm?

Elbandens bredd varierar beroende på storleken. Elband 10-13 mm är smalare och lättare att installera, medan Elband 20 mm och Elband 40 mm är bredare och erbjuder högre synlighet och större säkerhet.

Vilken resistans bör eltråden i elbandet ha?

En lägre resistans innebär bättre ledningsegenskaper. Vi rekommenderar inte trådar med en resistans över 4Ω/m, eftersom dessa kan ge stort spänningsfall i tråden.

Hur väljer jag rätt elband för min situation?

Det är viktigt att överväga vilken typ av elband som passar bäst för dina behov och krav. Faktorer att ta hänsyn till inkluderar trådens resistans, elbandets bredd och synlighet samt vilka djur som ska skyddas av stängslet.

Varför ska jag handla elband hos LG Produkter?

Hos LG Produkter får du tillgång till ett brett sortiment av elband och elstängselband från välkända varumärken. Vi fokuserar på att erbjuda hög kvalitet och bra priser, och strävar efter att hjälpa dig att hitta rätt produkt för dina behov.

Läs mer
Filter Laddar...
Diameter:  
Längd:  
Färg:  
Fabrikat:  
Lagerstatus:  
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)