Hem » Klipputrustning » Fårsax / Klippmaskin för Får

Fårsax / Klippmaskin för Får

Välkommen till LG Produkters sortiment av fårsaxar och klippmaskiner! Här hittar du allt du behöver för att klippa dina får på ett effektivt och skonsamt sätt, oavsett om du är en lantbrukare med ett fåtal djur, större lammproducent eller en professionell yrkesklippare.

Att klippa fåren är en viktig del av deras skötsel, och det är viktigt att använda rätt verktyg för att säkerställa att klippningen utförs på ett säkert och korrekt sätt. Med LG Produkters utbud av högkvalitativa fårsaxar och klippmaskiner kan du vara säker på att du har det bästa verktyget för jobbet.

Fårsax är ett oumbärligt verktyg för lammproducenter som vill klippa sina får på ett effektivt och skonsamt sätt. Våra fårsaxar är utformade för att ge en smidig klippning med minimal ansträngning, och de är enkla att använda även för nybörjare.

Vi erbjuder också ett brett utbud av klippmaskiner som passar för alla typer av får och ullkvaliteter. Våra professionella klippmaskiner är utformade för att hantera även de tjockaste och mest toviga ullen, och de ger en snabb och effektiv klippning med minimal ansträngning.

För att underlätta klippningen och hålla ullkvaliteten hög rekommenderar vi att klippa fåren två gånger per år. Genom att klippa fåren regelbundet minskar risken för att ullen blir för tjock och hoptovad, vilket i sin tur gör det lättare att hantera och bearbeta ullen.

Utöver vårt utbud av fårsaxar och klippmaskiner erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör och verktyg som kan underlätta klippningen. Med vårt utbud av tillbehör kan du skräddarsy din klippupplevelse för att passa dina specifika behov och önskemål.

Vi på LG Produkter är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra produkter och tjänster för att möta våra kunders behov och förväntningar.

Besök vår hemsida på lgprodukter.se för att se vårt kompletta utbud av fårsaxar, klippmaskiner och tillbehör. Vi erbjuder snabb och pålitlig leverans, och vårt kundserviceteam är alltid tillgängligt för att besvara dina frågor och ge dig den hjälp du behöver. För en smidig och effektiv klippning av dina får, välj LG Produkters högkvalitativa fårsaxar och klippmaskiner. Du kommer inte att bli besviken!

Vi erbjuder bland annat följande klippmaskiner:
Fårsax Farmclipper Akku2 - Batteridriven med 2 Batterier
Fårsax Aesculap Econom NOVA CL GT684 med 1 batteri
Fårsax Aesculap Econom NOVA CL GT684 med 2 batterier
Fårsax FarmClipper4 & Fårsax FarmClipper 4
Fårsax FarmClipper Profi
Fårsax Heiniger Xpert 2-Speed
Fårsax Aesculap Econom NOVA GT694
Fårsax Constanta 4
Fårsax Heiniger ONE
Fårsax Heiniger EVO
Kabelsaxhandtag Heiniger ICON Cyclone Worm Drive
Kabelsaxhandtag Heiniger ICON Cyclone Pin Drive

Sedan urminnes tider har människan haft en nära relation till djur och naturen. Det är därför inte förvånande att lantbruk är en av de äldsta yrkena i världen. Att bedriva lantbruk är en konst och kräver en enorm kunskap och erfarenhet. En av de viktigaste delarna av lantbruket är att ta hand om djuren, och det inkluderar klippning av får.

Fårens ull är en av de mest värdefulla resurserna i lantbruket. Förutom att vara en viktig källa till värme och skydd för djuret, kan ullen användas till att skapa en mängd olika produkter såsom kläder, filtar och mattor. För att maximera värdet på ullen, är det viktigt att klippa fåren regelbundet. En välklippt fårflock ger bättre ullkvalitet, minskar risken för sjukdomar och ökar produktiviteten hos djuren.

En fårsax är ett oumbärligt verktyg för lantbrukare som vill klippa sina får effektivt och skonsamt. LG Produkter är en välrenommerad leverantör av fårsaxar och andra lantbruksredskap. Deras sortiment av fårsaxar är oöverträffat, och passar för allt från små lammproducenter med ett fåtal djur till professionella yrkesklippare.

En av LG Produkters mest populära fårsaxar är Heiniger Xpert. Denna klippmaskin är utrustad med den senaste tekniken och är speciellt utformad för att klippa får på ett effektivt och skonsamt sätt. Dessutom är den ergonomiskt utformad för att minska ansträngningen på klipparens handleder och armar.

LG Produkter erbjuder även en rad andra fårsaxar som passar olika behov och budgetar. Till exempel är Farmclipper AKKU 2 som är en mycket populär modell som är lätt och bekväm att använda. Den är idealisk för mindre fårflockar.

För större gårdar och professionella klippare rekommenderas Heinigers kabelsaxar ONE och EVO, som är utrustad med den senaste tekniken och klarar av att klippa även de mest krävande ullen.

Oavsett vilken typ av fårsax eller klippmaskin som du väljer från LG Produkters sortiment, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som är byggd för att hålla länge.

En annan viktig faktor att tänka på vid valet av klippmaskin är hur ljudnivån påverkar både djur och människor. Att klippa fåren kan vara en högljudd och stressande upplevelse för djuren, och det är därför viktigt att välja en klippmaskin med låg ljudnivå för att minimera stress och obehag för fåren.

För att underlätta hanteringen av klippmaskinen är det också viktigt att tänka på vikten och ergonomin hos själva verktyget. En tung och obekväm klippmaskin kan leda till trötthet och muskelvärk för den som utför klippningen, vilket kan minska effektiviteten och öka risken för skador.

LG Produkter är en pålitlig och kvalitetsmedveten leverantör av fårsaxar och klippmaskiner för lammproducenter. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, från enklare modeller för mindre lammproducenter till mer avancerade professionella verktyg för storskalig lammproduktion.

Vårt sortiment inkluderar klippmaskiner från kända och pålitliga varumärken som Aesculap och Heiniger, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet. LG Produkter erbjuder också tillbehör och reservdelar för att säkerställa att klippmaskinerna är väl underhållna och fungerar optimalt under lång tid.

Genom att välja LG Produkter som leverantör av du vara säker på att du får högkvalitativa och tillförlitliga produkter till konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjuder vi utmärkt kundservice och support för att hjälpa till med val av produkter och svara på eventuella frågor eller problem som kan uppstå.

Läs mer
KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)